Cuti Sekolah .

Hi , Assalamualaikum kawan2 ;D
Kawan2 Sihat ? Nurul alhamdulilah sihat .Cuti sekolah sudah pun tiba dan diiringi oleh homework yang berlambak2 , haihh -_-
Tapi yang paling aku tak boleh lupa time hari terakhir sekolah , iaitu hari jumaat . Ehem2 ,Once open a time, blablablablabla . Hahhah , okay2 Nurul cerita elok2 tak main2 dah . Macam ni time balik tuh Nurul dengan kawan Nurul (Dayah) otw nak lintas jalan , entah macam mana anjing kedai cina tuh dok belakang kami elok jaa , siap landing lagi . Anjing kalau kita tak kacau dia , dia takkan kejar punya . Tp Dayah ni sapa tak tau kalau nampak anjing kaa , kucing kaa kalau boleh menjerit sampai satu kampung boleh dengar , HAHAHAHA . Bila Dayah jerit jaa anjing tuh terus bangun laa . Anjing kalau kita lari , dia ingat pencuri dia kejar laa . Apa lagi Dayah kan tak boleh tengok anjing dok dekat gan dia , dia lari laa . Tapi nasib baik laa tuan punya anjing tuh keluar panggil anjing dia balik , kalau tak masuk HOSPITAL laa kami jawab nyaa xD .
Gaya kami time kena kejar dengan anjing , Hahahah XD
Okay laa kawan2 , Nurul nak keluar gan family  , nanti kalau ada masa nurul post okay , Bye :)