Setia Hujung Nyawa

Assalamualaikum peeps . 
Hari ni nurul nak cerita pulak pasal cerita ni "SETIA HUJUNG NYAWA"
ramai sangat tergila2 kan cerita ni *termasukakulaa
hehe . Cerita ni sweet sangat , macam candy , hahahah . Watak utama dia
Amar Ashraf (Zain Hakimi), Nelydia Senrose (Ersalina), Zila Bakarin (Datin Adibah), Raja Ema (Puan Haliza), Talha Harith (Hadi), Sura Sojangi (Sofea) dan Hairul Azreen (Iqram). 
.

Cerita ni sesuai untuk sape yang baru nak kahwin or dh kahwin , haha .
Best gilaa kot cerita "SETIA HUJUNG NYAWA" ni . Aku harap future husband nanti macam zain perangai dia , kan best  , apa yang aku merepek ni , haha .-_-

Okay laa , nurul nak beradu dah , lagi pun esok sekolah , okay bye :)